Vores hvalpehjem.com Sundhedsgaranti
 
Vi er forpligtet til at forbinde familier og individer med opdrættere, der er kærlige, omsorgsfulde og medfølende. Hver hvalp er kernen i vores tro og vores mission om at placere sunde hvalpe i kærlige hjem. Din hvalps helbred er en stor ting. Det er lige så vigtigt for dig, som det er for os! Selvom vi gerne vil garantere, at din hvalp vil være glad og sund, så længe I begge er i live, bidrager en række faktorer, som ikke altid er under vores kontrol, til dit nye familiemedlems generelle helbred. Sammen med din kærlighed og kammeratskab er en afbalanceret og nærende kost, motion og regelmæssige dyrlægebesøg foranstaltninger, du som ansvarlig kæledyrsejer bør tage for at holde din hvalp sund.
 
Selvom vi ikke kan garantere, at din hvalp aldrig vil have et helbredsproblem, lover vi, at vi har gjort alt, hvad vi kan for at sikre, at din nye hund er sund, når han eller hun bliver budt velkommen i dit hjem! Vi arbejder med et netværk af ærlige og velrenommerede opdrættere, hvor hvalpe opdrages med kærlighed og medfølelse. Vores opdrættere er forhåndsscreenet og håndudvalgt for at sikre, at deres hvalpe opdrages med kærlig pleje, socialisering, motion, komfort og hengivenhed og ordentlig veterinærpleje. For at opfylde vores strenge standarder har hver hvalp gennemgået et omfattende veterinært sundhedstjek, og hver opdrætter har fulgt vores vaccinations- og ormekur-protokoller for at sikre
Upload Image...

Omfattende sundhedsgaranti

Vores forpligtelse over for dig stopper ikke, når dit nye familiemedlem kommer hjem. Ud over din opdrætters sundhedsgaranti går vi ud over og tilbyder en fuld sundhedsgaranti for at sikre, at denne overgang er så stressfri og behagelig som muligt for dig og din familie. For at lære mere om vores garanti, klik venligst her.

Sundhedstjekpolitik:
 
Helbred: Hvalpen skal undersøges af en autoriseret dyrlæge inden for 72 timer efter modtagelsen. Sælger skal informeres om resultaterne via e-mail inden for samme periode på 72 timer. Fejl fra købers side vil medføre, at den følgende sundhedsgaranti annulleres. Banfield Veterinærhospitaler kvalificerer sig ikke under vores sundhedsgaranti.
 
Fodring: Hvalpen skal fodres med en alderssvarende højkvalitets hvalpefoder.
 
Stigning: Køber er ansvarlig for hvalpens daglige sundhedspleje og vedligeholdelse, herunder alle anbefalede vaccinationer efter køb, ormekur og screening, samt sørger for nødvendig medicin og opfølgning efter dyrlægebesøg. For at garantien forbliver i kraft, skal køberen opbevare kvitteringer og optegnelser, der viser, at de har taget hvalpen til en autoriseret dyrlæge regelmæssigt til kontrol og alle nødvendige vaccinationer.
 
Hvis køberen ikke overholder vaccinationskravene og regelmæssigt planlagte dyrlægebesøg, bortfalder alle garantier. Denne garanti dækker ikke dyrlægeomkostninger. Køber er indforstået med, at besøg hos en dyrlæge kan gælde og forstår, at denne er ansvarlig for alle betalinger.
 
Alle købers forpligtelser skal være opfyldt, for at følgende sundhedsgaranti gælder.